Termeni & conditii

Termeni și condiții

A. Prezentul formular ţine loc de Contract între părţi.

Prestator:

NOWIUM Tax & Finance SRL (în continuare „Nowium”), persoana juridică de drept român înscrisă în Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România cu Nr. 16358, cu sediul social la Bucuresti, Str. Alexandru Vlahuta, nr. 6, Bloc M46, Ap 5, sector 3, inmatriculata la Registrul Comertului cu Nr. J40/20517/10.12.2004, cod de inregistare fiscala RO 17028456, titulara a contului bancar in RON cu IBAN RO61INGB0000999912139848 deschis la banca ING Bank Suc Bucuresti, reprezentata legal de Valentin Alangiu în calitate de administrator

Beneficiar/Beneficiarii sunt utilizatorii înregistrați prin intermediul platformei Tax Group, în calitate de persoane fizice sau angajati/colaboratori ai unor persoane juridice. Beneficiarul si/sau, dupa caz, persoana juridica care contracteaza serviciile Nowium este responsabil pentru furnizarea corecta a datelor de inregistrare si de facturare.

Contractul se consideră încheiat din momentul validării datelor introduse de către Beneficiar și în urma efectuarii platii facturii emise de Prestator.

B. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru înscrierea în Tax Group, vă solicităm în formularul de înscriere o serie de informații cu caracter personal care vor fi colectate și folosite de Nowium și afiliații săi doar în relațiile cu dumneavoastră, iar datele vor fi păstrate și securizate în conformitate cu prevederile GDPR existente la acest moment.

Datele solicitate în formularul de înregistrare sunt necesare înscrierii în Tax Group, a transmiterii de informații relevante cu privire la organizarea evenimentelor și pentru asigurarea participării la evenimente.

Nowium nu va folosi în niciun alt scop adresa dvs de email sau orice altă informație cu caracter personal.

În scopul asigurării accesului la evenimente a tuturor membrilor Tax Group, chiar și în situația în care nu pot participa la oricare din evenimente, prezentările vor fi înregistrate, însă dvs. aveți posibilitatea de a vă conecta cu funcțiile audio și video dezactivate, astfel că vocea și/sau imaginea dvs. nu vor fi captate prin înregistrare. În cazul în care decideți totuși să vă activați aceste funcții, vom considera această manifestare de voință drept consimțământul dvs. pentru înregistrare. Puteți decide în orice moment să vă retrageți consimțământul prin dezactivarea funcțiilor, retragerea producând efecte din acel moment.

Participanții care se înregistrează la un webinar Tax Group sunt de acord că:

  • Informațiile cu caracter personal identificabile ale participanților pot fi ascultate, văzute, citite, colectate sau utilizate de organizator și alți participanți la webinar.

  • Orice comunicare sau informație transmisă în timpul seminarului web, cum ar fi vocea, mesageria scrisa care afișează numele celor care intervin și prezentările, sunt disponibile publicului webinarului și sunt, de asemenea, înregistrate în scopul asigurării accesului la evenimente tuturor membrilor Tax Group

  • Nowium poate utiliza în continuare informațiile disponibile din cadrul webinarului, cum ar fi listele de participanți, datele de înregistrare, informații despre obiectul webinarului și înregistrările acestora în limitele de mai jos.

  • Informațiile furnizate de participanți ca parte a înregistrării lor pot fi utilizate de Nowium pentru statistici.

  • Participanții înregistrați sunt de acord ca Nowium să îi contacteze pentru promovare și informații despre webinariile web și evenimentele Nowium actuale și viitoare.

  • Nowium nu va transfera datele cu caracter personal pe care le furnizați unor terțe părți pentru propria lor utilizare directă în scopuri de marketing sau pentru alte scopuri.

  • Nowium se așteaptă ca participanții să se comporte profesional și cu respect față de reprezentanții organizatorului, prezentatori si fata de ceilalți participanți. Nerespectarea acestui lucru poate duce la excluderea participantului din webinariile web.

  • Nowium, experții, personalul și agenții săi nu pot fi răspunzători în cazul în care nu puteți accesa webinarul din motive tehnice care nu sunt cauzate de organizator. De asemenea, in condiții excepționale, apariția unor probleme tehnice pot conduce la anularea sau reprogramarea unui eveniment. Organizatorul va face toate diligentele posibile in a reprograma evenimentele anulate ca urmare a unor probleme neprevăzute.

  • Participanții nu vor face înregistrări audio, foto sau video ale evenimentului în niciun mediu - și nu vor distribui înregistrări audio sau vizuale ale evenimentului (prin intermediul rețelelor sociale sau prin orice alt mijloc). Doar Nowium sau reprezentanții săi pot face acest lucru.

  • Participanții nu vor face sau distribui fotografii sau copii ale materialelor de prezentare, cu excepția cazului în care se acordă permisiunea explicită.

Prin înregistrarea și conectarea la un webinar Tax Group, participanții sunt de acord cu cele de mai sus.

Mai multe informații cu privire la politica noastră privind confidențialitatea informațiilor puteți regăsi aici: https://nowium.com/politica-de-confidentialitate/

Pentru detalii suplimentare cu privire la activitățile de prelucrare desfășurate de către Nowium, ne puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.o

C. Transferul responsabilității completării formularului de înscriere

În situația în care formularul de înscriere este completat de către un reprezentant al companiei pentru mai multe persoane sau în situația în care reprezentantul ce completează formularul nu este același cu cel ce este înscris la eveniment, având în vedere că Nowium se află în imposibilitatea practică de a informa persoana/persoanele înscrisă/e privind termenii și condițiile prezentului formular și privind prelucrarea datelor, responsabilitatea informării revine reprezentantului companiei care completează formularul.

D. Retragerea din Tax Group

În orice moment vă puteți retrage din Tax Group și puteți renunța la abonament.

Retragerea dvs va conduce la anularea beneficiilor furnizate în baza abonamentului.

În vederea retragerii este suficient să ne trimiteți un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Un reprezentant Nowium vă va contacta pentru a confirma solicitarea dvs.

Dacă cererea de retragere este primită înaintea primului eveniment inclus în abonament sau în timpul unor luni oferite cu participare gratuită, atunci retragerea dvs generează o rambursare 100% a sumelor achitate.

Dacă retragerea dvs este primită dupa organizarea primului eveniment sau după evenimentele gratuite (dacă beneficiați de participări gratuite promoționale), în cursul celor 12 luni de abonament, vi se va rambursa suma rămasă după deducerea prețului aferent evenimentelor consumate, calculat la nivelul prețului participării fără abonament.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să contactaţi echipa de organizare Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

E. Declinarea responsabilității pentru informațiile furnizate în seminariile web ale Tax Group

Opiniile exprimate de vorbitori sau alte părți terțe în seminariile web Tax Group sunt cele ale vorbitorului sau ale terțelor părți și nu neapărat ale Nowium.

Nowium nu ofera nicio garanție cu privire la acuratețea sau adecvarea oricăror informații din seminarii web și materiale conexe (cum ar fi prezentari, documente și înregistrări); tot acest conținut este furnizat participantilor inregistrati la webinar sub forma „așa cum este” („as is”).

În plus, prezentarea oricărui material sau informație de către o terță parte cu privire la orice opinie specifică, produs comercial, proces sau serviciu pe nume comercial, marcă comercială, producător sau altfel, nu constituie sau implică aprobarea sau recomandarea Nowium a unei astfel de opinii, proces, serviciu, articol sau organizație. Orice astfel de material sau informație prezentat de o terță parte în orice format la un webinar Tax Group, fără limitare, are doar scop informativ.

În măsura permisă de lege, Nowium și agenții, personalul și experții săi exclud orice răspundere pentru orice pierdere, reclamație sau pagubă, cost sau cheltuială, inclusiv orice daune indirecte sau consecutive sau profit pierdut, indiferent dacă au apărut din neglijență sau altfel în legătură cu accesul, participarea sau utilizarea seminarului web de către dvs. sau de către orice altă persoană. Accesând acest serviciu, recunoașteți că informațiile și materialele conținute în seminarul web pot conține inexactități sau erori.